fbpx

Tárold motorkerékpárodat a Leier Autónál Győrben

Tökéletes téli álom várja motorodat a Leier Autónál. Őrzött tárolóhely, maximális biztonság, és állapotfelmérés akár díjmentesen? Válaszd motortárolási szolgáltatásunkat!

A motortárolás részletei

A tárolás időtartama az átvétel napjától kezdődik és határozatlan idejű; az állapotfelvételi lapon szerepeltetjük a tárolás várható időtartamát.

Motorkerékpárodat őrzött telephelyünkön tároljuk és a szerződés megszűnésekor a szerződésben rögzítettek szerint adjuk vissza.

A motorkerékpár átvételekor egy átvizsgálást végzünk a járművön, amely során ellenőrizzük annak esztétikai és műszaki állapotát (állapotvizsgálat, hibatároló lekérdezés, szükség esetén próbaúttal). Ennek díja 30.000 forint + áfa, de csak abban az esetben fizetendő, ha a jármű tárolási időtartam nem haladja meg az egybefüggő 30 napot, egyebekben az első havi tárolási díjban benne foglaltatik.

Tárolási díj: 1000 Ft+ áfa /nap

A motortárolás folyamata

Az állapotfelmérés során rögzítjük a motor futását, tartozékait, tank töltöttségét, átadott kulcsokat, továbbá rögzítjük azt is, ha a járművön meghibásodást, rendellenességet észlelünk, vagy ha a jármű műszaki vizsgája az elkövetkezendő 6 hónapban esedékes.

Vállaljuk, hogy a tárolt motorkerékpár fizikai állapotát megőrizzük, ennek érdekében megfelelő körülmények között, fedett és zárt helyen tartjuk, megrongálódástól megóvjuk.

A motorkerékpáron címkével jelezzük, hogy az kinek a tulajdonát képezi, illetve a motorkerékpár kulcsait is külön, zárt borítékban, külön trezorban őrizzük.

A tárolás időtartama alatt ügyelünk arra, hogy az akkumulátor töltés megfelelő legyen. (Hosszabb tárolási időszak esetén a motorkerékpár akkumulátorát kiszereljük, melyet felcímkézve, külön tárolóhelyen őrzünk.)

A motorkerékpár visszaadása előtt ellenőrizzük a guminyomást, így a járművet megfelelő guminyomással adjuk vissza.

A 30 egybefüggő napot meghaladó tárolási időszak esetén a járművet lemosva, letakarítva adjuk vissza.

Miért is jó mindez a motoros számára?

Mire elérkezik a szezon, motorkerékpárodat felkészítve kapod vissza. Azonnal indulhatsz vele motorozni, nem kell időpontot egyeztetni az átvizsgálásra, sem várakozni az esetleges hibák feltárására, javítására, így meghosszabbodik a motoros időszak.

Kapcsolatfelvétel

További információért kérjük, keresd Mayer Dávid kollégánkat a +36 96 513 213-as telefonszámon vagy a bmw@leier.hu e-mail címen.