fbpx

Cégtörténet

A Leier cégcsoport alapkövét a tulajdonos és cégalapító Michael Leier 1965-ben rakta le a burgenlandi Horitschonban. Jelenleg Európa hét országában (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában, Horvátországban és Ukrajnában) a cégcsoport mintegy 40 üzemet és fióktelepet üzemeltet.

1985 óta Magyarországon a Leier cégcsoport az építőipar piacvezetője és egyben a legnagyobb építőanyag-ipari gyártója lett; az építőanyagipar, a gépjármű forgalmazás, az ingatlanhasznosítás, a fém- és gépipar üzletágakban 2 800 dolgozót foglalkoztat. A cégcsoport és a tulajdonos, Michael Leier számos gazdasági- és társadalmi elismerés birtokosa, számos díj nyertese a régióban.

A Leier Autó Kft. BMW, BMW Motorrad, MINI, Hyundai márkakereskedést és márkaszervizt üzemeltet Győrben, valamint Skoda márkakereskedést és márkaszervizt Pápán.

A Leier Autó Kft. 1994-ben kezdte meg autókereskedelmi és szerviz tevékenységét. BMW Márkakereskedésünkben, Győrben 2001 óta várjuk ügyfeleinket új és használt személyautók, valamint motorkerékpárok nagy kínálatával. A Leier Autó 2002-ben megnyitotta márkakereskedését Pápán, ahol Skoda személy- és haszongépjármű értékesítés és Skoda, Seat, Volkswagen szerviz működik.

BMW, BMW Motorrad, MINI, Skoda és Hyundai márkák teljeskörű szervizelése mellett győri és pápai telephelyeinken olyan márkafüggetlen szerviz szolgáltatásokat is végzünk, mint a karosszériajavítás, fényezés, autóápolási szolgáltatások, eredetiségvizsgálat és műszaki vizsga.

Az elmúlt években felújítottuk és kibővítettük győri márkakerekedéseinket (BMW, BMW Motorrad, MINI, Hyundai), amely tovább fokozta a prémium megjelenést és kiszolgálást mind értékesítés, mind szerviz szolgáltatásaink terén. 2022-ben a pápai Skoda márkakereskedésünk korszerűsítése is megtörtént, a telephely új és modern megjelenésével tovább növeltük ügyfeleink elégedettségét, kényelmét.

Kollégáink folyamatos szakmai képzésével, eszközberuházásainkkal, innovatív fejlesztéseinkkel mindig naprakész tudást és magas szintű kiszolgálást nyújtunk  ügyfeleink számára.

A Leier cégcsoport új üzletágaként nyitotta meg 2021 végén Győr legújabb, legmodernebb fitnesz termét a Leier Fit-Well Clubbot. 1700 m² -en élvezhetik a sport és szauna használat örömeit. A Fitt-Well szolgáltatásait szervizre várakozó ügyfeleink is nagy elégedettséggel használják.