fbpx

Sikeres utakon – Leier Flottakezelő Kft. új értékesítési vezetőjét kérdeztük tapasztalatokról és célokról

Az autóipar folyamatos változásában és kihívásaiban való eredményes navigáláshoz elengedhetetlen egy olyan vezető jelenléte, aki nem csupán tapasztalt, de az iparág aktuális dinamikáját is szem előtt tartja. 2023 utolsó negyedévében a Leier Flottakezelő Kft.-hez egy ilyen kiváló vezető csatlakozott – Pákai Zoltán értékesítési vezetőként erősíti Flotta csapatunkat. Ebben a cikkben lehetőséget adunk arra, hogy közelebbről megismerjétek Pákai Zoltánt, és ő maga árul el néhány részletet a Leier Flottakezelő Kft. terveiről és céljairól a következő időszakra. Szabados Réka interjúja.

Szabados Réka: Hány éve csatlakoztál a Leier cégcsoporthoz, és mióta tevékenykedsz az autóiparban?

Pákai Zoltán: Több mint két évtizede autók világában tevékenykedve, nem csupán szakmai szaktudásra, hanem kitartásra és elhivatottságra is szert tettem az idő alatt. Az elmúlt 15 év pedig kifejezetten kihívásokkal teli és eredményekben gazdag volt, hiszen a Leier Autó Kft. pápai telephelyén a Skoda Márkakereskedés és márkaszerviz értékesítési és telephely vezetőjeként dolgoztam és dolgozom jelenleg is.

Sz.R.: Mikor ért a megtiszteltetés, hogy téged választottak a győri Leier Flottakezelő Kft. értékesítési vezetőjének?

P.Z.:Egy új fejezet kezdetét hozva, 2023 november 1-jén neveztek ki a Leier Flotta értékesítési vezetőjévé. Az új pozíciómban továbbra is ügyfeleink rendelkezésére állok az általunk forgalmazott márkák, valamint további márkák ismeretével egyaránt. Ezen tudással segítem csapatunk munkáját, valamint ügyfeleink igényeit szem előtt tartva igyekszem kialakítani számukra a legmegfelelőbb konstukciót.

Sz.R.: Hogyan értékeled a tavalyi évet az elért eredmények és kihívások szempontjából?

P.Z.: Az elmúlt év sok kihívást tartogatott mind pénzügyi, mind növekedési szempontból, különös tekintettel a háború és a járványhelyzet okozta nehézségekre. Azonban mind a Leier Autó Kft., mind a Leier Flottakezelő Kft. kimagasló eredményeket ért el, sikerrel áthidalva a nehézségeket. Ezen eredmények egyértelműen a csapat elkötelezettségének és az ügyfelek iránti elhivatottságának köszönhetőek.

Sz.R.: Hogyan írnád le a jelenlegi piaci helyzetet?

P.Z.: A jelenlegi piaci helyzet is biztató: a Leier Autó és a Leier Flotta számára is élénk a kereslet. A folyamatos ajánlatkérések és sikeres értékesítések a szakma iránti fokozott érdeklődésről tanúskodnak. Bár az év elején óvatosan terveztünk, most, az második negyedév elején, még mindig tapasztaljuk a piaci dinamizmust és az ügyfelek érdeklődését az autóvásárlás és flottakezelés iránt.

Sz.R.: Milyen célokat tűztetek ki az idei évre?

P.Z.: Az év kihívásai között szerepel a Leier Flottakezelő Kft. népszerűsítése és ismertségének növelése. Annak ellenére, hogy már most is egy jól működő vállalkozásról van szó, hiszem, hogy a márka és a cég tevékenységének ismertsége még magasabb szintre emelhető. Ezért a 2024-es év során célom, hogy még szélesebb körben megismertessük a Leier Flottát, és növeljük az ügyfelek tudatosságát szolgáltatásainkról.

A jövő felé nézve bizakodó vagyok, és bízom benne, hogy a tapasztalataim, elhivatottságom és a csapat erőfeszítései segítenek a Leier Flottakezelő Kft. további sikeres útján. Az autóipar dinamikus világában való navigálás során a minőségi szolgáltatások és ügyfélorientált hozzáállás mindig a siker kulcsai maradnak.

                                                                                                                                             Szabados Réka