fbpx

Feltöltő mozgásformák a Leier Autó Márkakereskedésében!

Rendkívüli helyszín-rendkívüli mozgásformák-rendkívüli hangulat. Ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni legjobban a március 24-i rendezvényünket, melyet egy különleges nap a Planetáris Tudat világnapja inspirált. A planetáris tudat napja a Földünkhöz kapcsolódó globális felelősségvállalás kifejezéséről szól. Tiszteljük az emberi életet és annak értékekét, az egyenlőséget, a békét és a fejlődést, illetve az ember és a természet harmonikus együttélését.

 A Leier Autó és a Leier FIT-WELL Club közös aktivitását márkakereskedésünkben élvezhették a résztvevők, hangulatos fények és hangzás közepette, gyönyörű BMW és MINI autók társaságában.
A Leier Autóban megrendezett esemény középpontjában a harmónia, a különleges mozgásformák és a közösségi élmény állt.

A rendezvény résztvevői két különböző mozgásformát próbálhattak: BODYART® és GERINC & STRETCH.

A dinamikus BODYART® órát Gyalókay Kati tartotta. A BODYART® edzéssel fejlődik a hajlékonyág, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság – olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elengedhetetlen alapjai.

A GERINC & STRETCH gyakorlatokat pedig Csákvári Eszti mutatta be számunkra. A mobilizáló, stabilizáló, erősítő, nyújtó és egyensúlyfejlesztő gyakorlatokból építkező mozgásprogram segít a helyes testtartás és mozgástechnika, a tudatos mozgás kialakításában, gerincünk egészségének védelmében.



A rendezvényen résztvevők meghívott vendégünket, a Lurkó Győri Kórház Gyermekosztályáért Alapítványt támogatták.