fbpx

Megújult a pápai Škoda Márkakereskedésünk!

A Leier Autó Kft pápai telephelye teljes megújuláson esett át. A szerviz területét duplájára növeltük, új javítóállások kerültek kialakításra. Az épület szigetelésével és az új napelem rendszerrel, korszerűbbé és energiatakarékosabbá vált az épület. Ezzel párhuzamosan a hatékony hőszivattyús fűtésrendszer is elkészült. A villamos hálózat bővítése rengeteg lehetőséget tartogat a jövőre nézve az elektromobilitással kapcsolatos töltési infrastruktúra fejlesztésére. A belső tér festése tovább emelte a prémium megjelenést. A bemutatóterem mögött a dolgozóknak új közösségi, étkezési helyiséget alakítottunk ki, valamint hamarosan elkészül a szervizben dolgozó kollégák öltözője, étkezője is.

A raktár területét szintén megnöveltük, továbbá hamarosan az áruk mozgatására alkalmas teherlift is beüzemelésre kerül az immáron kétszintes raktárban. Az udvaron a térkő javítására és kibővítésére került sor, amely növelte a parkolókapacitást mind az ügyfelek, mind a dolgozók számára. A szervizre váró autók is tágasabb területet kaptak, Leier előregyártott gépkocsibeálló betonelemkből fedett parkolórész is kialakításra került.

Az emeleti raktárszinten gumihotelt alakítottunk ki speciális polcrendszerrel, mely által jóval nagyobb kapacitással tudjuk kínálni ügyfeleink számára a gumitárolási szolgáltatást.

 Az átalakítás megnövelte ügyfeleink bizalmát, naponta érkező visszajelzésük dolgozóinkat is elégedettséggel tölti el.