fbpx

Stílusos ajándék ötletek kicsi és nagy MINI rajongóknak.

Rövidülnek a nappalok, a kívánságlisták egyre hosszabbak lesznek, a karácsonyi visszaszámlálás pedig elkezdődik. A MINI Lifestyle Kollekció széles termékválasztékából könnyen megtalálhatod a tökéletes ajándékot a kicsiknek és a nagyoknak is. A kollekció termékeiben a kiváló minőség és az autentikus anyagok egy letisztult dizájnban egyesülnek.

Utazáshoz és bevásárláshoz

A MINI Lifestyle Kollekció táskái és bőröndjei stílusosak és praktikusak. Mindennapi használatra ajánljuk a viaszos, vízlepergető vászonból készült MINI Színátmenetes pénztárcát Energikus sárga-szürke vagy Island-fekete színekben. A pénztárca mellé pedig tökéletes választás a MINI útlevél tartó, amely szintén Energikus sárga-szürke és Island-fekete színben elérhető. A MINI Könnyű gurulós utazótáskába minden könnyedén belefér, ami egy hétvégi kikapcsolódáshoz szükséges. Az utazótáska rugalmas csomagolási előnyeit kínálja, és ezeket kombinálja a kocsi kényelmével a két keréknek és a kihúzható fogantyúnak köszönhetően. A nagy fő rekeszre, a tágas külső zsebre és a kivehető cipzáras zsebekre való felosztása sokoldalú útitárssá teszi ezt a poggyászt. Ha hosszabb útra készültök a kemény borítással és dombornyomott MINI logóval ellátott 38 literes MINI kabinbőrönd vagy a 76 literes MINI bőrönd további védelmet biztosít a csomagotok tartalmának. vízálló kétirányú cipzárral és integrált TSA kombinált zárral rendelkezik, a csendes kerekekkel pedig könnyedén mozgatható. A MINI utazóbőrönd megbízható és stílusos társ a kis MINI rajongók első utazási kalandjaihoz. Az erős, kihúzható fogantyú és az alacsony zajszintű görgők lehetővé teszik a kocsi kényelmes és könnyed mozgatását a gyerekek számára is.

További kiegészítők a mindennapokra

A MINI színátmenetes merevrudas Island-fehér és Sárga-fehér színű esernyő kényelmes társ a napsütéses időben a hosszú botjának köszönhetően, és szélálló, kiterjedt esernyőként véd a záporok, viharok és állandó eső ellen. A MINI ivópohár kellemes hőmérsékleten tartja a kedvenc italod és felmelegít. A Sárga-fehér és Island-fehér színben kapható ivópohár tökéletesen illeszkedik minden MINI pohártartóba. A kulcsok biztonságosan és mindig egy helyen lehetnek a MINI logós kulcstartó és a MINI logós nyakbaakasztó (Island, Szürke vagy Energikus sárga színekben) segítségével.

Ajándékok a legkisebbeknek

A MINI Baby sapka és zokni ajándék szett autós és csíkos mintázatú baba ajándékválogatás 6 – 9 hónapos korig ajánlva. A vezetés szeretete már a gyerekszobában elkezdődhet a hímzett részletekkel ellátott MINI kötött kisautóval, ami három színben is elérhető (Island, Chili piros és British green) vagy a MINI húzhatós játékautóval. A 18 hónapnál idősebb versenyzők ajánljuk a MINI Baby Racert, mellyel könnyedén utazhatnak az óvodából a játszótérre. A Baby Raceren a klasszikus Chili Red fényezés a fehér motorház-tetőcsíkokkal biztosítja az összetéveszthetetlen miniatűr MINI megjelenést.

Stílusosan a hétköznapokon is

A MINI 3D csíkos logóval nyomott póló biztosan feldobja az outfitet. Választható Női fekete és fehér, illetve férfi fekete és fehér verziókban is. Hidegebb napokra pedig válasszátok a MINI Wing logós pulóvert, ami férfi és női változatban is elérhető Island és szürke színekben.