fbpx

Karácsonyi ajándék ötletek a motorosoknak

Lepd meg magadat vagy szeretteidet a BMW Motorrad Lifestyle kollekció ikonikus modelljeivel. Szerezd be kedvenc darabjaidat akár 50%-os kedvezménnyel. Néhány fontos technikai infót az alábbiakban találsz termékeinkről. Böngéssz webshopunkban, és találd meg a hozzád leginkább illő darabokat.

BMW Motorrad Rider Equipment – élvonalbeli stílus a motorozás szerelmeseinek.

Ismerd meg a BMW Motorrad GS Carbon Evo prémium sisakot a legújabb biztonsági funkciókkal. A MIPS rendszer (Multi-directional Impact Protection System) csökkenti annak az esélyét, hogy ütközéskor nagy erőhatások érjék a fejedet, így a GS Carbon Evo sisak biztonságot nyújtó társad lesz.

A 2021 szezonban számos új modellel bővült a motoros ruha kínálatunk: A PaceDry Adventure ruha egy szél és vízálló enduro ruha, lélegző Z-Line konstrukcióval és BMW Climate Membránnal. A Rallye Pro ruha új szellőzőrendszerrel rendelkezik, és optimális szellőzést biztosít viselőjének. A 2017 óta népszerű AirFlow Premium Suit szintén frissítést kapott 2021-ben. A légáteresztő ruha rendkívül kopásálló Schoeller-Dynatec anyagból készült, és NP2- protektorokkal van felszerelve.

A SummerXcursion blúz kabát a nyári termékcsalád új tagja. Ez egy stílusos és légáteresztő motoros dzseki férfiaknak és nőknek egyaránt. Az új City Summer Jacket egy laza stílusú motoros dzseki.

Az új BMW Motorrad KnitLite Sneaker tökéletesen passzol ehhez a kabáthoz. Jelenleg ez az egyetlen 3D-Knit technológiás sneaker, amely 1. szintű védelmi tanúsítvánnyal rendelkezik, és magas fokú stabilitással rendelkezik.

Új modellekkel egészült ki a Heritage kollekció is. Például a Bowler Gunmetal sisak retro dizájnnal vagy a Machinist viaszos pamutkabát. A kabát vállán és könyökén alig észrevehető NP-Flex protektorok találhatóak, emellett vízlepergető tulajdonsággal is rendelkezik.