fbpx

Itt a Women On Water Hungary és a BMW Leier Autó közös vitorlás kvízjátéka

Itt a Women On Water Hungary és a BMW Leier Autó közös vitorlás kvízjátéka – természetesen nem csak lányoknak! Teszteld velünk vitorlázó ismereteidet, és nyerd meg a 3 db 46.000 Ft értékű BMW Yachtsport ajándékcsomag egyikét!

Te milyen vitorlázó vagy? Itt a tavaszi „otthonülős” vitorlás kvíz! Egy éve ilyenkor otthon ültünk home office-ban és vártuk, hogy mi lesz velünk, mikor és hogyan mehetünk majd vízre. Most is hasonló helyzetben vagyunk, így addig is, amíg elkezdődik a vitorlás szezon, hangolódjatok velünk, és teszteljétek ismereteiteket!Ha lány vitorlázó vagy, és szeretnéd fejleszteni elméleti/gyakorlati tudásodat, vagy szeretnél többet vitorlázni, akkor a Women On Water Hungary közösségében a helyed!

Tudtad, hogy rendszeresen szervezünk elméleti és gyakorlati workshopokat, amikhez csatlakozva fejlesztheted vitorlázó tudásodat és képességeidet, megismerhetsz új hajókat, valamint megismerkedhetsz olyan nőkkel, akiknek szintén szenvedélyük a vitorlázás? Légy Te is WOW tag! Kattints a ide!

Szeretnél versenyezni? Jó hírünk van! Női MANCSAFT ADATBÁZIST indítunk!
Regisztrálj, adj meg néhány infót a vitorlázótudásoddal, tapasztalatoddal kapcsolatban, és mi összekötünk olyan hajókkal, akik épp hozzád hasonló legénységet-leányságot keresnek!

KVÍZ KITÖLTÉSE ITT : http://bit.ly/WOW_BMWLeierAutó_kvíz

#BMWLeierAutó #WOWHungary #quiz #vitorlázás