Akció -15%

BMW Motorrad XRide férfi kabát

328 167 Ft 278 942 Ft -tól

BMW Motorrad XRide férfi kabát

Cikkszám: MOTOR00046 Kategóriák: , , , Címkék: ,

Leírás

Sportos motorozás és hosszú kalandozások: az XRide ruha a maximális viselési kényelmet és az átfogó védelmet kombinálja. Minderről az elasztikus poliamid felső rész és a sztreccs anyagok nagy aránya gondoskodik. Az XRide dzseki ellenálló bőrből készült, az NP3 és NP2 protektorok pedig közel fekszenek a testhez.
Az ergonomikus koncepciónak köszönhetően a dzseki bőr anyagát a vállakon és az ujjakon elasztikus és kopásálló poliamid fedi. Ergonomikus hajtások, speciálisan elhelyezett bőr toldalékok garantálják a maximális mozgási szabadságot. A felső karon és a mellen elasztikus szalagok tartják a dzsekit a testhez, így annak szélességét nem szükséges állítani. Az első AirVent rendszer dupla cipzárakkal, valamint a 3D távtartó anyag a háton optimális belső hőmérsékletet garantál.

Négy első zseb (közülük egy vízálló), egy hátsó és két belső zseb tartja biztosan a napi motorozás során szükséges apróbb tárgyakat.
A felső ujjon és a dzseki elején található fényvisszaverő elemek jó láthatóságot eredményeznek a forgalomban, az NP Pro hosszú hátsó protektor pedig maximális védelmet nyújt. A külső dzseki a gallérba integrált vízálló kapucnival megvéd a széltől és a nedvességtől. A dzseki meggyőzően kis méretűre hajtogatható, szoros szabású, sportos hatású,, valamint az
érzékeny területeken kopásálló nyomattal rendelkezik, így nagyon tartós.

További információk

Méret

, , , , , , ,