fbpx

Gumiszerviz Győr

Gumiszerviz szolgáltatásunkkal Győrben teljeskörűen felkészítheti gépjárművét a következő szezonra. Szakképzett kollégáink segítik Önt a kerékcsere és a gumicsere során is.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés gumicserére.

Győri szervizünkben megtalálható többek között a gumicsere és a kerékcsere szolgáltatás is. Az időjárást érdemes figyelembe vennünk a gumicsere és kerékcsere időpontjának tervezésekor, hiszen a hőmérséklet nagyban befolyásolja az abroncsok tapadását és hatékonyságát. A tervezett időpont előtt legalább egy héttel érdemes felvenni a kapcsolatot győri szervizünkkel, hogy aktuális tájékoztatást kaphasson szabad időpontjainkról.

Megvárható helyben a gumiszerviz?

Gumicsere szolgáltatásunk győri szervizünknél általában egy órát vesz igénybe. Márkakereskedésünk kávézójában kényelmesen megvárhatja gépjárművét, de természetesen lehetősége van itt hagyni autóját, majd egy későbbi időpontban is átveheti. Ebben az esetben szerviztanácsadó kollégánk a gumiszerviz elvégzése után felkeresi Önt telefonon és egy átvételi időpontot egyeztet Önnel.

Gumicsere

Mit tartalmaz a gumicsere ára?

A gumiszerviz a győri Leier Autó szervizénél egy komplex szolgáltatást jelent. Amellett, hogy kollégáink elvégzik a kért gumicserét vagy kerékcserét, megnézik egy speciális műszerrel a régi gumi állapotát és profil mélységét, majd ha szűkséges a cserét javasolják a következő szezonra. Fontosnak tartjuk környezetünk megóvását, így ilyen esetben az elhasznált gumikat elhelyezzük egy szelektív gyűjtőbe, majd azok a kommunális szolgáltatóhoz kerülnek. A gumiszervizt követően lehetősége nyílik kollégáinktól árajánlatot kérni a gépjárművéhez megfelelő gumikra és kerekekre. Kedvezményes ajánlatainkat online is megtekintheti webshopunkban. A gumicsere drágább, mint a kerékcsere, ezáltal érdemes 2 szettet tartani, egy télit és egy nyárit. Gumicsere után az ép gumikat lehetősége van gumihotelünkben tárolni a szezon idejéig.

Gumihotel szolgáltatás

Amennyiben a gumik, illetve kerekek nem szorulnak cserére, a gumiszervizt követően az ép, leszerelt gumiabroncsokat és kerekeket gumihotelünkben is tárolhatja. Tárolási igényét kérjük jelezze a munkafelvétel során.

Gumihotel

A gumihotel ára:

A szolgáltatás 8.999 Ft-tól elérhető, azonban márkánként és kategóriánként az ár változhat.

Ha felkeltettük érdeklődését a teljeskörű gumiszerviz szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérje szakképzett kollégáink segítségét, hogy felkészíthessék gépjárművét a következő szezonra. Kedvezményes kerékszett ajánlatainkat tekintse meg online webshopunkban.

Időpont egyeztetés után a győri Leier Autó gumiszerviznél lehetősége van minden igényt kielégítő gumicsererére vagy kerékcserére, illetve a gumihotel szolgáltatásunkra is.

Abban az esetben, ha szeretne élni a gumihotel lehetőséggel, ahol tárolási lehetőséget biztosítunk a jó állapotban lévő gumiabroncsoknak és kerekeknek, kérjük, hogy jelezze győri szervizes kollégáinknak a munkafelvételkor.
Bővebb információkért és időpontfoglalásért érdeklődjön az alábbi telefonszámon!

Győri szervizünk elérhetősége: +36 96 513 213