fbpx

BMW-s ajándékok karácsonyra

Az innovatív dizájnba öltöztetett, harmonikus árnyalatokkal megfestett és előremutató anyaghasználat szerint megtervezett ruházati termékek, táskák és kiegészítők minden alkalomra tökéletes választást kínálnak.

A BMW Lifestyle kollekció legfőbb irányvonalát képviselő BMW Collection, a BMW M Collection, a BMW i Collection és a BMW The Collection számtalan újdonsággal kényezteti a bajor prémiumgyártó rajongóit és a vezetés szerelmeseit. Az egyes termékcsaládok egyedülálló szemléletükkel és páratlan kialakításukkal, összetéveszthetetlen színvilágukkal és prémium minőségű anyaghasználatukkal tűnnek ki a tömegből. A kollekció újdonságai között a BMW minden ügyfele megtalálhatja a hozzá leginkább illő ruházati termékeket, táskákat és kiegészítőket, bármilyen alkalomról legyen is szó.

A BMW Collection: időtlen dizájnba csomagolt kortárs irányzat

A megannyi ruházati terméket, táskát és kiegészítőt tartalmazó BMW Collection termékcsalád darabjai a klasszikus vonalak kortárs újraértelmezését váltják valóra, egyszerre modern és sportosan elegáns stílusban.

A BMW Collection újdonságait a bajor prémiumgyártó centenáriumi évében leleplezett BMW VISION NEXT 100 tanulmányautó jövőbe mutató dizájnjának réz színű karosszéria-fényezése és látványos formai megoldásai ihlették. A koncepción megjelenő úgynevezett „Alive Geometry“ felfogás például a kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült BMW Termosz (BMW Thermal Mug) külső felületén, a BMW Jegyzetfüzet (BMW Notebook) borítóján és a magasfényű BMW Férfi Széldzseki (BMW Men’s Soft Down Jacket) belső bélésén is felfedezhető.

A BMW M Collection: sportos megjelenés a töretlen lendület és a magabiztos erőfölény párosával

A BMW M Collection termékcsalád ruházati termékein, táskáin és kiegészítőin a fekete és a Marina Bay kék színek dominálnak. Az olyan csúcstechnológiás anyagok alkalmazásával, mint például a szénszál – amelyből a BMW M modellek teteje, légterelő szárnya és külső visszapillantó-házai is készülnek – vagy a Makrolon™ polikarbonát, a BMW M Collection egyedülálló darabjai hamisítatlan motorsport-eredetüket hirdetik.

Mindez nem csupán a ruházati termékekre és a kiegészítőkre – mint például a szénszálas vállbetéttel kiegészített BMW M Női Pulóver (BMW M Women’s Sweatshirt Jacket) és a BMW M Golyóstoll (BMW M Rollerball), amelynek kupakja a BMW M5 eredeti karosszéria-fényezését viseli –, de a termékcsalád táskáira is igaz. A Makrolon™ polikarbonátból készült BMW M Bőrönd (BMW M Boardcase) formavilágát a BMW M modellek tetővonala ihlette, amellyel a szénszál-mintázatú Marina Bay kék fóliázás kiválóan harmonizál. Az egyedi bőrönd négy sarkában dupla görgők gurulnak, egytől egyig a BMW M5 keréktárcsa-dizájnját idézve.

A BMW i Collection

A BMW i Collection termékcsalád intelligens darabjai a fenntarthatóság, a prémium minőség, az innováció és a rendhagyó dizájn magával ragadó kombinációját váltják valóra, amelyek az élet minden területén megállják a helyüket.

A termékcsalád ruházati termékei nem csupán letisztult formavilágukkal és természetes árnyalataikkal, de mindenekelőtt jellegzetes szabásukkal és nyersanyagkímélő anyaghasználatukkal tűnnek ki a tömegből. A természetes pamutból készült BMW i Női Kabátot (BMW i Women’s Jacket) például aszimmetrikus szabás szerint álmodták meg a tervezők, elegáns kontraszt-árnyalatú, prémium minőségű béléssel és egy kifinomult dizájnrészlettel: a kabát gombjai újrahasznosított papírból készültek.

A férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas BMW i Póló (BMW i T-Shirt) a természetes pamut és a hosszú távon fenntartható, természetes eukaliptuszfából készült, környezetbarát TENCEL® műselyem-anyag közös felhasználásával született meg, amely rendkívül puha tapintást garantál.

A Föld nyersanyag-készletének megőrzése és a hosszú távon fenntartható termelés népszerűsítése a BMW i Collection termékcsalád kiegészítőinek megalkotásakor is döntő szempont volt. A BMW i Hátizsákhoz (BMW i Rucksack) például a felettébb szokatlan, almarostból készült „Appleskin” műbőrt használták fel a tervezők, a BMW i Ceruzakészletet (BMW i Pencil Set) pedig a BMW i modellekbe szerelt ülések gyártásából megmaradt anyagok újrafelhasználásával készítették el.

A BMW The Collection

A BMW The Collection termékcsalád a BMW Lifestyle kollekción belül kivételes pozíciót tölt be. A termékcsalád exkluzív kiegészítőit és előkelő utazási alkalmatosságait a luxusszintű BMW 7-es sorozat csúcskategóriás BMW Individual dizájnmegoldásai és ötletes utazási kiegészítői ihlették, két rendkívül tekintélyes partnerrel együttműködésben: ők a Montblanc és a Horizn Studios.

Horizn Studios for BMW

Amióta a luxus fogalma egybeforrt a részletekbe menően újragondolt, digitalizált megoldásokkal, a BMW Lifestyle és a nemzetközileg elismert Horizn Studios időről időre bemutat egy pár ötletes utazási kiegészítőt. Idén ez a Horizn Studios for BMW Gurulótáska (Horizn Studios for BMW Trolley) és a Horizn Studios for BMW Bőrönd (Horizn Studios for BMW Boardcase).

A készítők a csúcstechnológiás polikarbonátból készült merev, rendkívül kemény külső héjon, az olasz bőrözésen és a japán Hinomoto® BMW küllődizájn-szerint megrajzolt, 360°-ban halkan guruló görgőin felül mindkét utazási kiegészítőt egy eredeti, rendkívül praktikus funkcióval is ellátták: egy integrált, 10 000 mAh teljesítményű, kivehető külső akkumulátorral és két USB-csatlakozóval.

A BMW Lifestyle kollekció a legkisebb BMW-rajongóknak is tartogat meglepetéseket: bemutatkozik a BMW Kids Collection leginnovatívabb tagja, a megannyi színben elérhető BMW Gyerekroller (BMW Kids Scooter), amely eltérő méretekben, állítható kormánymagassággal, akár kiegészítő üléssel és leszerelhető tárolódobozzal csábítja önfeledt szórakozásra a játszani vágyókat.

A BMW Makettek (BMW Miniatures) palettája idén számos új modellel bővül. A termékcsalád olyan legendás gépkocsik makettjeivel, mint például a BMW M1 és a BMW 507, valamint napjaink négykerekű sztárjaival – így többek között a BMW M6 Cabrio modellel – csal mosolyt az arcokra. A gyűjtemény két legkülönlegesebb darabja a BMW VISION NEXT 100 tanulmányautót éltető Miniature BMW Vision makett és a tizenkilencedik BMW Art Car modellt népszerűsítő Miniature BMW M6 GTLM John Baldessari makett.