A Leier Autó Kft. koronavírussal kapcsolatos tájékoztatója

 

Kedves Ügyfeleink!


A Kormány a 71/2020. (III. 27.) Korm. rendeletében a kijárás korlátozásáról határozott. Ennek értelmében, kérjük engedje meg, hogy tájékoztassuk a Leier Autó elérhetőségeiről, jelenlegi működéséről.

Kiemelten fontos számunkra ügyfeleink, partnereink és munkatársaink egészségének megőrzése és védelme. A fertőzések megelőzése érdekében kereskedésünk bevezette és szigorúan betartja az óvintézkedéseket.

Kereskedésünk és márkaszervizünk továbbra is nyitva tart.

A Rendelet továbbra is lehetővé teszi kereskedésünk és márkaszervizünk látogatását. Szakembereink a megszokott professzionális szolgáltatással, érintésmentes autóátvétellel/kiadással, CitNOW videószolgáltatással várják Önöket.

Továbbra is lehetőséget biztosítunk új vagy használt gépkocsi vásárlására, illetve bármely új modellünk iránti érdeklődésre. Az új- és használt autó vásárlás, a teljes körű kiszolgálás online felületeink segítségével történik. Lehetőségük van továbbá ajánlatkérésére, készleten lévő termékeink megismerésére és a konfigurátor használatára is.

Kollégáink online csatornáinkon, e-mailben, telefonon vagy akár chaten is készséggel állnak rendelkezésükre. Részletes információkkal, termékbemutatókkal várják márkakereskedői és közösségi média oldalainkon is.

A következő hetekben is Önökkel maradunk, és szeretnénk az otthon töltött időt színesebbé tenni, ezért Facebook és Instagram felületeinken továbbra is érdekes hírekkel, játékokkal jelentkezünk.

Kérdés esetén, kérjük keressenek bennünket bizalommal!

a Leier Autó Csapata


#maradjotthon #vigyázzunkegymásra